Stjärntecken

vill du lära känna mig så läs detta. :P

Jungfrun
jungfrun är ingen påstridig och burdus person, utan mer av den försynta blygsamma typen.
det kan upplevas som reserverande, men kommer man dem väl inpå livet möter man en mkt omtänksam och känslig medmänniska. Även om hon inte tar initiativet själv, har hon inget emot att bli kontaktad av människor i sin omgivning. Många attraheras av hennes femenina, lite försiktiga uppsyn, med iakttagande blickar läser hon av sin omgivning innan hon själv tar platts i ett sammanhang. Hon har en förvånansvärd styrka i sin blick, och kan komunicera med ett endaste ögonkast. Man skulle kunna säga att hennes integiritet är hennes främsta vapen, utan den hade hon i sin strävan att vara andra till lags, tappatbort en stor del av sig själv.

Sin blygasamhet till trots, är hon verkligen ingen bild och oskuldsfull liten varelse. Hon vet precis hur hon vill ha det och har en vilja av stål.
Hennes tillvägagångssätt för att få sin vilja igenom är alltid strategiskt och noga genomsökt. i kombination med en inre uppdrag och aretsuppgifter.

Innanför jungfruns pannben cirkulerar oupphörlga tankar och funderingar om livet i stort och i smått. Hona har ett skarpt intellekt och söker ivrigt svar på alla sorters frågor, inte minst de abstrakta: om livets mening och människors existens. Hon är en riktig tänkare.

Jungfrun är ständigt på jakt efter den "rätta" men är på samma sätt rädd för att bli beroende av någon annan människa. Hon värdesetter sin självständighet och kan verka ganska avvaktande i dejtingsammanhang. i likhet av andra jordtecknerna längtar ändå jungfrun efter ett långvarigt, tryggt förhållande med giftemål och barn i sikte. Hennes välpolerade yttre i kombination med hennes blyga framtoning gör henne helt klart till ett hett villebråd på singelmarknaden.

Trots det kan jungfrun uppleva svårigheter med att hitta en partner och problemet ligger vanligtvis hos henne själv: hon har svårt att släppa kontrollen och öppnar sig inför en annan människa, inom jungfrun finns en inbyggd oro över att inte räcka till, därför behöver hon en partner som verkligen bekreftar och ser henne för den hon är, bortom den perfekta ytan.

När jungfrun väl älskar, älskar hon inerligt och generöst, ofta glömmer jungfrun bort sig själv i en varaktig relation.

Hennes framtida partner ska selst vara mentalt stark och stabil, så att han står ut med hennes nycker och stöttar henne när självkännslan sviker.

Jungfrun lämnar väldigt sällan en relaton som hon väl rotat sig i. Hon förväntar sig inte ständig romantik utan är lika nöjd med en likasinnad livkamrat som en passionerad älskare.

Hon är en riktig familjemänniska och kommer verkligen till sin rätta med barn och en äkta man vid sin sida. Tillsammans med barn lever hon upp på ett sätt som hon aldrig gjort tidigare. Barnsinnet i henne är ofta väl undanträngt, men brukar titta fram när hon får sina egna barn. Passion och romantik är överlag något jungfrun kan tycka sig klara sig utan, även om hon behöver det mer än något annat tecken. Hon trivs bäst i en trygg, odynamisk relation och  känner sig aldrig instängd i familjelivet "Äktenskapets bojor" är inget jungfrun lider av. Det enda som egentligen skulle få henne att bryta upp, något hon aldrig skulle förlåta, är otrohet.

HEnnes partner kan dock känna sig kvävd av hennes ordningsinne, bestämda vanor och nitiska rutiner, som inskränker allt mer på hans eget utrymme. Men står han ut med det kan han räkna med att bli omhändertagen på bästa vis livet ut.

Sex handlar inte para om passion och begär. Det handlar lika mycket om att våga blotta sig själv, sina behov och drömmar. Man behöver lära känna och uppskatta sin egen sexualitet innan man ägna sig åt någon annan fullt ut.
Jungfruns brist på spontanitet kan påverka henne negativt när det kommer till sex. Hon kan vara lite pryd och känna sig obekväm i vissa sexuella sammanhang. Sex handlar till stor del om att släppa kontrollen, vilket är jungfruns absoluta mardröm. Känner hon sig väl trygg och bekväm med en partner, vilket kan dröja ganska länge, kan hon dock ge uttryck för sin erotiska sida och bli en fantastisk älskare.


RSS 2.0