cityweekend

Den 11 Juli var det 1 år sedan jag träffade min Älskling. <3
Därför firade vi det med en cityweekend till Stockholm
tog in på ett hotell vid karlaplan. Perfekt! om jag får säga det själv.
Gångavstånd till djurgården, skansen,grönalund allt var bra.

Vi anlände till sthlm torsdag kväll för att sova en natt hemma hos min familj, huset håller på att byggas i fulla muggar, och när vi kom dit kan jag lova er att jag fick en reäl chock :O stod ett stort helt hus på tomten, hur fint som hellt, nästan bara invändigt kvar(: fredag förmiddag åkte vi in till karlaplan för att lämna av packningen på hotellet, och sedan vart det en runda på stan. middag, champange och melon och sedan mötte vi upp lilla mickis på Hard rock cafee och tog oss 2 70cl öl  innan dom stängde. Efter de begav vi oss hem till hotellet och jag fick världens bästa natt med min babe ^^ Lördag och marcus var iiinte så pigg, fick tvinga ner honom till frukosten på hotellet, och tillslut kom han allt. mat i oss och en tupplur igen innan våran resa till Naturhistoriska museeumet, där vi även kollade på 3d film. riktigt coolt, aldrig gjort det förut. innan filmen passade vi på att köpa oss en korv utanför så hungern inte skulle bli plågsam under filmen. Kvinnan som gav mig korven sa:" (tittade på marcus) du har en mycket vacker flickvän, henne ska du vara väldigt rädd om" förstå vad chockad och glad jag blev :D lika så han tror ja ;) Efter äventyret på Naturhistoriska åkte vi vidare till Slussen för att ta Djurgårdsfärgan över till Gröna lund. där kvällen fick sluta!
Älskling vann ett stort gossedjur till mig :D och även jag fick vinna denna gång på grönan också. många galna åk och öl, fin kväll helt enkelt.
Söndagen vaknade vi upp och var väl inte allt för pigga, har som sagt gått en ganska bra bit dom 2 dagarna innan. ihop med packningen iaf och över Djurgårdsbron för att möta upp min kära Mor och hennes sambo Micke för att gå på skansen. Väldigt mysigt, kan inte komma ihåg sist mamma och jag gjorde någe sådant. mkt länge sedan (: när det väl var färdigtittat på djuren tog vi båten till slussen för att åka hem till huset där vi började hela denna resa.
God middag serverades och sedan var det att sätta sig i bilen på väg hem. Fast inte riktigt hem blev det, utan till Söderhamn för att hämta en tv mmarcus lyckades köpa för 1500 som knappt är använd, utav en kompis. så 00:20 väl hemma  klev jag ut ur bilen och spydde! :S ja tro de eller ej, åkte på magsjuka eller något riktigt dåligt. legat liggandes i sängen från söndag natt till även idag, men idag är det den första dagen jag känner mig bättre iaf, så det går frammot (:
Nu blev det ett långt blogginlägg. tänkte väl starta en film och invänta min man som köpt en ny bil idag (:

Tack Älskling för finaste Helgen <3

RSS 2.0